Sondeernæring

Får du eller en af dine pårørende sondeernæring? Hos DanuCare har vi fuld forståelse for, at det er en meget ubehagelig situation. På den anden side er sondeernæring bedre end alternativet. Ernæringstilskud i form af sonde er en meget velkommen hjælp, som kan sætte patienten i stand til at genvinde vægt, muskelmasse og funktionsniveau. Hos DanuCare kan du finde sondeernæring i form af standardprodukter, der indeholder alle de nødvendige næringsstoffer. Du kan også bestille specialprodukter, der har en speciel sammensætning af protein, fedtstof eller saltindhold.

DanuCare tilbyder en række ernæringsprodukter, der henvender sig til patienter, som er afhængige af en flydende form for ernæring. Denne type ernæring, som er blevet ordineret til patienten gennem sin læge eller diætist, er omhyggelig skræddersyet til patientens behov. Hos DanuCare tager vi højde for mange faktorer, når vi anbefaler et bestemt ernæringsprogram eller produkt. For os er det utrolig vigtigt, at du og dine pårørende føler jer trygge ved vores anbefalinger og de produkter, vi tilbyder. Vi lægger altid vægt på personlig service og den rådgivning, som du og dine pårørende har krav på.

Bestil sondeernæring hos DanuCare

Der kan være forskellige grunde til, at man bliver ordineret sondemad. Det kan skyldes sygdom, besvær med at tygge og sluge maden samt alvorligt vægttab. En gruppe meget udsat gruppe er ældre mennesker. Under en indlæggelse får man dækket alle udgifter til sondeernæring. Når man bliver udskrevet fra hospitalet, så dækker den offentlige sygesikring 60 procent af udgifterne på en grøn ernæringsrecept.  

Hos DanuCare kan du bestille både sondemad og sondetilbehør. Der er tale om hjælpemidler, der gør det muligt for patienten at modtage ernæring via sonde. Vores produkter er af højeste kvalitet. Fordi vi samarbejder med de bedste leverandører på området, kan vi tilbyde dig og dine pårørende kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser. Ring til os. Vi skal nok give dig en hjælpende hånd.

Kontakt DanuCare i dag på tlf.:+45 7199 4710 og få flere oplysninger. Du må også gerne skrive til os på mail: info@DanuCare.dk

Handelsbetingelser
Cookiepolitik
Persondatapolitik
0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen