Slide 1
RIGTIG ERNÆRING TIL SMÅTSPISENDE

Der kan være mange årsager til, at vi mister appetitten og ikke får nok og rigtig næring. Helt typisk er det, at vi med alderen mister appetitten, men også når vi er syge, kan vi have brug for en beriget kost.

Slide 1
RIGTIG ERNÆRING TIL SMÅTSPISENDE 2

Der kan være mange årsager til, at vi mister appetitten og ikke får nok og rigtig næring. Helt typisk er det, at vi med alderen mister appetitten, men også når vi er syge, kan vi have brug for en beriget kost. 2

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

"I DanuCare drager vi omsorg for, at du får den rigtige ernæring til tiden"

DANUCARE

(Danish Nutrition Care) står for sikkerhed og tryghed til personer, der har behov for at få klinisk ernæring, enten som sondemad eller, i en kortere eller længere periode, som supplement i form af ernæringsdrikke og andet tilskud til den almindelige kost. Sikkerhed for at vi leverer det rette produkt til den rette pris. Tryghed fordi du ved, at dine produkter kommer som aftalt, og du kan få hjælp ved behov. I DanuCare drager vi omsorg for, at du får den ernæring, som passer allerbedst til dig og din situation.

MED FLERE ÅRS ERFARING

Med flere års erfaring, ved vi også alt om tilbehør til sondebrugere, og vi kan hjælpe dig med de udfordringer, du eventuelt har på dette område.

I DanuCare har vi alle en faglig baggrund indenfor klinisk ernæring. Vores faglige kompetencer og mange års erfaring indenfor ernæring, sygepleje, medicoteknisk udstyr og klinisk ernæring betyder, at vi har et solidt fundament at arbejde og rådgive ud fra. Det giver dig som kunde sikkerhed og tryghed.

Vi brænder alle for at gøre din dag lettere – lever du med klinisk ernæring, er pårørende, plejepersonale, diætist eller indkøber i kommune / region, så er det vores fokus at kunne gøre en forskel for dig.
Handelsbetingelser
Cookiepolitik
Persondatapolitik
0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen