Slide 1
RIGTIG ERNÆRING TIL SMÅTSPISENDE

Der kan være mange årsager til, at vi mister appetitten og ikke får nok og rigtig næring. Helt typisk er det, at vi med alderen mister appetitten, men også når vi er syge, kan vi have brug for en beriget kost.

Slide 1
RIGTIG ERNÆRING TIL SMÅTSPISENDE 2

Der kan være mange årsager til, at vi mister appetitten og ikke får nok og rigtig næring. Helt typisk er det, at vi med alderen mister appetitten, men også når vi er syge, kan vi have brug for en beriget kost. 2

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Appetit for Livet

Der er uendelig mange årsager til at man får spist mindre, end hvad kroppen reelt har behov for.

I forbindelse med sygdom eller efter en alvorlig sygdomsperiode, ses det ofte at man kan opleve nedsat appetit eller madlede i kortere eller længere perioder. Ofte er kvalme noget mange slås med, da det er forårsaget af den almene tilstand eller som bivirkning til medicin.

Appetit for Livet giver appetit på livet

Ældre mennesker kan af flere årsager opleve, at de ikke får helt nok at spise og derfor taber både kropsvægt og muskelmasse. Resultatet er en nedsat daglig funktion på grund af manglende energi. Får kroppen ikke den rette mængde mad, så går det også ud over vores immunforsvar, og der er øget risiko for infektionssygdomme. Underernæring er en ganske alvorlig tilstand, som Appetit for Livet kan være med til at ændre.

Appetit for Livet er opskriften på hjælp til mennesker, der har mistet appetitten.

At vende en tilstand, hvor man af den ene eller anden årsag spiser for lidt, er lige så vanskelig som at vende en situation, hvor man spiser for meget eller ikke det rigtige. Derfor er det vigtigt at have nogen at holde i hånden på den rejse.

Tryg Appetit

Tryg Appetit er et program, hvor du og / eller din pårørende sammen med vores diætister planlægger et forløb over 1-3 måneder.

Vores kliniske diætister hjælper med at opsætte mål for perioden. Du skal selv være aktiv enten alene eller med hjælp fra dine pårørende. Du skal bl.a. sørge for at blive vejet jævnligt og skrive din vægt ned. Du skal sørge for at drikke og spise, som aftalt med diætisten. Alt sammen noget du godt kan klare.

Diætisten hjælper dig med råd og vejledning. Du får hjælp og ideer til, hvordan du kan supplere din daglige kost.  Diætisten sørger også for, at du kan afprøve forskellige produkter, der kan være med til at hjælpe dig på vej.

Sammen med diætisten aftales der en række ”møder” på telefonen, hvor du, diætisten og eventuelt din pårørende evaluerer på, hvordan det går. På den måde følges der hele tiden op, og du kan føle dig tryg, så du opnår det bedste resultat.

AppetitVækkeren til dig der ikke spiser nok

AppetitVækkeren er en samling af produkter specielt til dig, der lider af ringe appetit og ikke får spist nok.

Med AppetitVækkeren bliver du præsenteret for en række forskellige produkter, der erfaringsmæssigt har vist sig at være lette at konsumere, når man enten har nedsat appetit, har besvær med at synke eller lider af kvalme. Med AppetitVækkeren får du adgang til en række mellemmåltider og berigelsesprodukter, som du kan bruge dagligt i en periode, eller når det passer dig bedst. Sammen med de udvalgte produkter medfølger informationsmaterialer og opskrifter, som du kan bruge i din daglige husholdning til inspiration og vejledning.  

AppetitVækkeren fås i tre udgaver:

  • Til dig der er småtspisende
  • Til dig der har kvalme
  • Til dig med synkebesvær

Kontakt os for mere information om Appetit For Livet på tlf. 7199 4710 
eller info@danucare.dk

Handelsbetingelser
Cookiepolitik
Persondatapolitik
0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen