Proteinrig kost

Man kan med rette kalde proteiner for kroppens byggesten. Proteiner er med til at holde muskler, knogler og huden ved lige. På grund af deres mange funktioner i kroppen er proteiner livsvigtige for mange kemiske processer, der holder os i live. En proteinrig kost er et af de elementer, som bidrager til at holde os sunde og raske. Hos DanuCare har vi mange ernæringsprodukter, som kan indgå i en proteinrig kost, når man ikke selv kan indtage nok proteiner.

Som regel består en proteinrig kost af kød og kødprodukter, brød og kornprodukter samt mejeriprodukter som fx mælk, ost og yoghurt. Ikke desto mindre kan nogle mennesker have brug for ernæringstilskud, fordi de af en eller anden grund ikke har mulighed for at indtage proteinrig mad. Hos DanuCare har vi specialiseret os i at levere ernæringsprodukter, der kan fungere som et tilskud eller en passende erstatning for en proteinrig kost. Vi samarbejder med de bedste leverandører på ernærings- og berigelsesområdet. Vi kan nævne Nestlé Health Science, som har tradition for at udvikle produkter af højeste kvalitet. Det er den type produkter, vi kan tilbyde dig som kunde.

DanuCare kan sammensætte en proteinrig kost for dig

Hvis du eller en af dine familiemedlemmer har vanskeligheder med at indtage de nødvendige proteiner på grund af sygdom eller alderdom, så kan vi planlægge et ernærings program, der passer til dine eller din familiemedlems behov. Vi har en samling af produkter, som vi kalder Appetitvækkeren. Der er tale om produkter, som henvender sig til ældre, småtspisende og mennesker med synkebesvær.

Derudover tilbyder vi et ernærings program som vi kalder Tryg Appetit. Her vil du eller dine pårørende sammen med vores diætister planlægge et forløb over 1-3 måneder. Programmets varighed afhænger selvfølgelig af dine behov. Vores kliniske diætister hjælper med at opsætte mål for perioden og følger op på, hvordan det går. På den måde sørger vi for, at du føler dig tryg og opnår det bedste resultat.

Kontakt DanuCare i dag på tlf.:+45 7199 4710 og få flere oplysninger. Du må også gerne skrive til os på mail: info@DanuCare.dk

Handelsbetingelser
Cookiepolitik
Persondatapolitik
0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen