Proteindrik til ældre

Er du indkøber i din kommune eller hos en bestemt region? Søger I noget proteindrik til ældre borgere? Det kan være kompliceret at finde en bestemt proteindrik til ældre mennesker. Hos DanuCare kan du altid finde de ernæringsprodukter, som kommunen eller regionen står og mangler. Vi har i tidens løb leveret vores produkter til adskillige kommuner og regioner. Vi har altid haft gode erfaringer med det offentlige. Vi ved, at I værner om jeres borgere og de økonomiske midler, som skal kunne give jeres borgere bedre livskvalitet.

Hos DanuCare forstår vi de udfordringer, I skal tackle i det offentlige. Vi samarbejder med de bedste leverandører på ernærings- og berigelsesområdet. Kvaliteten af vores produkter er noget, vi aldrig tager let på. Vi ved udmærket godt, at det handler om at gøre vores kunders liv bedre. Når et ældre menneske fx har mistet appetitten, så er det ikke ligegyldigt, hvad for et ernæringsprodukt, man tilbyder dem. Det skal være en proteindrik til ældre, der fuldstændigt dækker vedkommendes behov. Ellers risikerer man, at vedkommende bliver ved med at tabe kropsvægt og muskelmasse. Resultatet er en nedsat daglig funktion på grund af manglende energi. Hvis ikke kroppen får den rette mængde mad, så går det også ud over vedkommendes immunforsvar. Underernæring kan også øge risikoen for infektionssygdomme.  

Bestil noget proteindrik til ældre hos DanuCare

En god proteindrik til ældre er noget, der kan indgå i et ernærings program, som kan hjælpe den der lider af manglende appetit. Nogle henter dem på apoteket, men vi tilbyder blandt andet en samling af produkter, som vi kalder Appetitvækkeren. Der er tale om ernæringsprodukter, som specielt henvender sig til dig, der lider af ringe appetit og ikke får spist nok.

AppetitVækkeren indeholder en række forskellige produkter, der erfaringsmæssigt har vist sig at være lette at konsumere, når man enten har nedsat appetit, har besvær med at synke eller lider af kvalme. Med AppetitVækkeren får du adgang til en række mellemmåltider og berigelsesprodukter, som du dagligt kan bruge i en periode, eller når det passer dig bedst.

Kontakt DanuCare i dag på tlf.:+45 7199 4710 og få flere oplysninger. Du må også gerne skrive til os på mail: info@DanuCare.dk

Handelsbetingelser
Cookiepolitik
Persondatapolitik
0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen