Kost til småtspisende

Mangler du eller en af dine pårørende appetit? Oplever du nedsat appetit eller madlede i kortere eller længere perioder? Slås du med kvalme på grund af din almene tilstand eller som bivirkning af medicin? Dette er en meget vanskelig situation, som i den grad kan forringe din livskvalitet. Kost til småtspisende er noget, som kan være med til at afhjælpe problemet. Hos DanuCare kan vi rådgive dig og sammensætte en bestemt kost og mellemmåltider til småtspisende, som indeholder de nødvendige vitaminer, mineraler og proteiner.

Kost til småtspisende, som er tilrettelagt og planlagt med omhu, kan ikke alene, øge chancen for, at du spiser mere, men også at du begynder at nyde det, du spiser. Men det er vigtigt, at man gør sig klar, at det ikke er noget, man uden videre kan gøre selv. Det er nødvendigt at inddrage en professionel diætist, som har de forudsætninger, der skal til for, at en sådan kost til småspisende kan lykkes. Hos DanuCare har vi erfarne kliniske diætister, som kan sørge for, at forløbet bliver nøje planlagt med hensyn til ernæringsprodukter og gode råd.

Tilrettelæg en kost til småtspisende sammen med DanuCare

DanuCare tilbyder et program kaldt Tryg Appetit. Det drejer sig om et program, hvor du og dine pårørende sammen med vores diætister, planlægger et forløb over 1-3 måneder. Har du eller din pårørende i længere tid har kæmpet med underernæring? Så kan Tryg Appetit være en uvurderlig hjælp til at genvinde den energi og de kræfter, som underernæring har frataget dig.

Vores kliniske diætister hjælper med at opsætte nogle konkrete mål for perioden. Du skal selv være aktiv og sørge for at blive vejet jævnligt og skrive din vægt ned. Du skal også sørge for at drikke og spise, som aftalt med diætisten. Det kræver selvfølgelig en indsats, men det er alt sammen noget, du godt kan klare. Du har mulighed for at aftale nogle telefoniske samtaler med diætisten. På den måde er der altid opfølgning på, hvordan du trives.

Kontakt DanuCare i dag på tlf.:+45 7199 4710 og få flere oplysninger. Du må også gerne skrive til os på mail: info@DanuCare.dk

Handelsbetingelser
Cookiepolitik
Persondatapolitik
0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen