Ernæringsdrikke – Enten som sondemad eller supplement til din almindelige kost

Er du indkøber i din kommune eller hos en bestemt region og søger ernæringsdrikke til jeres borgere? Mangler I ernæringsprodukter i form af ernæringsdrikke? Det er en meget vigtig opgave at skaffe de rette ernæringsprodukter til den rette pris. Hos DanuCare finder du ikke kun en leverandør af ernæringsdrikke, men også en sparringspartner. Vi har mange års erfaring inden for klinisk ernæring. Vores faglige kompetencer betyder, at vi har et solidt fundament at arbejde og rådgive ud fra. Det giver dig som kunde sikkerhed og tryghed.

Vores navn DanuCare står for Danish Nutrition Care. Det vil altså sige, at vi står for sikkerhed og tryghed. Vi hjælper personer, der har behov for at få klinisk ernæring. Det kan være i form af sondemad eller som supplement. Nogle af vores kunder har akut brug for ernæringsdrikke og andet tilskud til deres almindelige kost. Vi lægger mange kræfter i at sørge for den sikkerhed, der er en følge af, at vi kun leverer ernæringsprodukter af høj kvalitet. Vores serviceydelser skaber også tryghed, fordi du ved, at dine produkter kommer som aftalt. Hos DanuCare kan du altid få den hjælp, du behøver. Vi sørger altid for, at du får den ernæring, som allerbedst passer til dig og din situation.

Bestil ernæringsdrikke hos DanuCare

Hos DanuCare tilbyder vi ernæringsprodukter, der har en veldokumenteret virkning. Vi samarbejder med de bedste leverandører inden for ernærings- og berigelsesområdet.  Vi brænder alle for at gøre din og dine pårørendes dag lettere. Hvis du har et familiemedlem, der lider af manglende appetit, så er det en god idé, at du henvender dig til os. Vores fokus er at gøre en forskel for dig.

Vi har et ernæringsprogram, der hedder Tryg Appetit, som sørger for ernæring til ældre mennesker og andre i en lignende situation. Mange ældre mennesker kan opleve nedsat appetit eller madlede i kortere eller længere perioder. De har brug for ernæringsprodukter, som sørger for, at de ikke taber kropsvægt og muskelmasse på grund af underernæring. Hos DanuCare er vi altid klar til at give en hjælpende hånd.

Kontakt DanuCare i dag på tlf.:+45 7199 4710 og få flere oplysninger. Du må også gerne skrive til os på mail: info@DanuCare.dk

Handelsbetingelser
Cookiepolitik
Persondatapolitik
0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen